Faina de ovaz este o faina cu o aroma subtila de nuca si o textura moale.
Este bogata în substante nutritive cu efecte benefice asupra sanatatii: contine magan, fosfor, fier, zinc si alte minerale esentiale pentru buna functionare a organismului.
Ingrediente: 100% faina de ovaz fara gluten*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica
Informatii nutritionale/100g:
Energie............ 1533kj/364kcal
Grasimi............6.9g
din care grasimi saturate ...1.2g
Glucide.....56g
din care zaharuri ...................1.3g
Fibre ................11g
Proteine............14g
Sare.................0g
Recomandari de utilizare: se adauga la prepararea diferitelor deserturi precum clatite, tarte, crumble, chec, briose, torturi sau chiar si paine.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Finlanda
Gramaj: 250g
Acest produs poate fi achizitionat folosind 14 puncte de fidelitate. Vezi detalii.
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.